estherstegink.reismee.nl

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Jacqueline

Hey Esther, ik heb even bij zitten lezen....wat een belevenissen zeg.
Mooi om alles te lezen en dat je dit allemaal deelt met ons.
Het afscheid nemen van alle lieve mensen zal niet meevallen....gelukkig heb je Heidi en Danielle die je beide een schouder kunnen geven ?
Geniet van de laatste dagen ...doe Heidi en Daniëlle de groeten van mij.
Een hele goede terug reis naar Huis toe.
Tot snel weer op het werk, groetjes .
Jacqueline

Dinie Blom
reactie op: foto

Ha Esther, Wat zullen ze er blij mee zijn! Goed gedaan!

Tonny

Hoi Esther,Danielle,en Heidi.
Weer leuke en mooie foto's gezien.
Geniet van elkaar en elke dag met alles wat jullie daar zien en beleven. De laatste week alweer,waar blijft de tijd en dat zal zeker ook voor jullie zo zijn.
Dikke knuffel voor jullie alle 3.
Alvast een hele goede reis naar Nederland.
Lieve groet,
Tonny.

Bep
reactie op: foto

Wat leuk dat jullie deze laatste week zo met elkaar kunnen beleven Esther, en Danielle en Heidi zo ook met eigen ogen kunnen zien in welke omgeving jij de afgelopen tijd was. Mooie foto's, en jullie hebben de afgelopen dagen al heel wat ondernomen! Maak er nog een mooie week van!
Lieve groeten voor jullie drieën, Bep

Simone

Hoi Esther, Danielle en Heidi,

Zeker weer een mooi verhaal om te lezen en mooie foto's.
Hele mooie dagen nog met elkaar en ik zie jullie weer graag in Nederland!
goede terug reis gewenst.
Groetjes Simone

Carolien
reactie op: foto

Geniet van deze laatste week.

Corine
reactie op: foto

Wauw wat een mooie foto!!

Alice v. K.

Wat een prachtig verhaal weer !
Geniet van de dagen dat jullie daar zijn !
Ik wens jullie alvast een goede terugreis.
Ben benieuwd naar jullie verhalen!
Dikke kus, Alice.

Irma

Wat een ervaring doe je daar toch op.Fijn dat je dat nu kan delen met 2 andere lieve meiden .Geniet nog van de tijd die je daar nog bent .Ik hoor graag de verhalen en zie graag de foto's als je weer terug bent . Dikke kus ook voor Danielle en Heidi ?

Carolien

Het einde van je vrijwilligerswerk komt nu echt in zicht. Gelukkig zijn Danielle en Heidi er om je door deze 2 weken heen te slepen. Geniet met z'n drieën van deze weken en ik kan niet wachten totdat ik jullie verhalen hoor.

Een dikke kus voor jullie drieën.

Lieke, Lia, Elle - team VW

Wat een mooi en ontroerend afscheid van het project! Vast even slikken, maar je hebt ze héél veel moois gebracht. Geniet nog van je laatste dagen & het reizen met je vriendinnen en alvast een fijne reis terug naar NL.

Tonny

Dat ik Heidi mis snapt ze zelf wel,hi,hi,hi.

Tonny

Hoi Esther,
Ik heb weer met veel ontroering je bericht gelezen.Wat maak je veel mee daar,en wat een Zegen mag je zijn voor die kinderen en de andere mensen daar. Ik zie het vor me hoe je alles beschrijft,en ook het weerzien van Danielle en Heidi.
Voor jullie alle 3 een dikke knuffel en met elkaar nog veel plezier en alles wat jullie nog gaan doen en beleven.
Veel liefs van mij,ook aan Danielle en Heidi. P.s. wil je tegen Heidi zeggen dat ik haar HEEL ERG MIS??

Patricia

Mooi verhaal weer Esther! Ik kan me voorstellen dat je nog wil blijven hoor! Fijn dat Heidi en Daniëlle veilig zijn aangekomen. Wens ze een fijne tijd van me. Je hebt prachtig werk verricht meid. Geniet nog even en alvast een goede reis naar Nederland ?

Bep Blijleven

Hallo Esther, met ontroering je verhaal gelezen. Een bijzondere ervaring die je straks mee naar huis neemt en ik kan goed begrijpen dat het loslaten moeilijk is. hoop nog eens meer te horen van je
Hallo Esther, Met ontroering je verhaal gelezen. Wat is loslaten dan weer moeilijk, maar je hebt ze jouw liefde laten voelen. Heb erg genoten van je brieven, je kan heel beeldend schrijven! Ik hoop dat jullie met elkaar ook een hele goede tijd zullen hebben en op de bestemde tijd weer veilig thuiskomen. Lieve groeten voor jullie alle drie en geef Danielle een dikke knuffel van mij, Bep
.

lykel

wat een leuk verhaal weer, fijn dat Heidi en Danielle veilig zijn aan gekomen. jammer dat je tijd er op bijna op zit, maar ik ben stiekem blij dat je weer ons kantje op komt, geniet nog eventjes daar en alvast een veilige reis naar huis , voor jullie alle drie, <3

Corrie Knijff

Hoi Esther,

Wat heb jij een hoop meegemaakt deze weken.
Mooi werk gedaan veel gezien van het land.
Wat goed dat je dat hebt gedaan.
Leuk dat Danielle en Heidy naar je toe komen om je op te halen.
Geniet met elkaar de komende 2 weken.
Tot snel.


Groetjes Corrie

Lage Zijde

Lieve Esther,
Bedankt voor je ontzettend gezellige en mooie brief. We verlangen wel naar je thuiskomst. We schrokken wel een beetje van dat je schrijft dat ze het 'jouw kinderen' noemen.... Daar heb je het al, komt ze niet meer terug. Maar Je wordt gelukkig opgehaald en je moet vast weer een poos werken voor je weer kunt. We hopen dat je voor ons ook eens dat lekkere eten gaat maken. Bedankt voor je spannende verhalen. We verwachten dat je ons nog veel meer gaat vertellen als je weer terug bent. Sommige mensen kennen je nog niet zo goed, Er wordt gezegd dat er naar verlangt wordt om je goed te keren kennen.
Hartelijke groeten van ons allemaal (je kinderen van De Lage Zijde:-) )

Ria van den Helder

Wat een spannend weekend heb jij meegemaakt.
Geweldig!
Wat leuk dat de kindjes zo genieten van je tentje.

Tot gauw maar weer.
Groetjes Ria

nelleke
reactie op: foto

Sportieveling?

nelleke
reactie op: foto

Dat ziet er idyllisch uit?

Daniëlle

Lieve Esther,
Wat schrijf je weer gezellig en wat een mooie foto's! Mooi om te lezen dat de tent zo'n goede uitwerking heeft op de (je) kinderen en waarschijnlijk geniet jij er evenveel van. Hopelijk is er daarna weer iemand anders die het van je overneemt. Avontuurlijk weekend is het geweest zeg, hoe is het met je spieren :-)? Wij kijken op de Lage Zijde uit naar je terugkomst dus voor je nieuwe reisplannen maakt kom je eerst maar weer eens een poosje 'gewoon' bij ons werken. Ondertussen vind ik het allemaal ook wel erg leuk want zonder die plannen van jou zou ik nooit op Guatemala als vakantieland zijn gekomen. Nog één dagje werken voor ons en dan komen we er bijna aan. Ik kijk er naar uit om je te zien en alles waar je over hebt geschreven. Een dikke knuffel, nu nog virtueel maar dinsdag echt!!!

Simone

Hoi Esther,
Wat maak je toch veel mee, leuk hoor en spannend.
De tijd gaat zeker snel voorbij, maar goed te horen dan heb je het naar je zin.
Veel plezier de laatste weken met Heidi en Danielle, ze hebben er veel zin in.
fijne weken verder nog.
Groetjes Simone

Lieke, Lia, Elle - team VW

Wat geweldig dat je snoezelruimte zo goed werkt! Heel mooi dat je zoiets waardevols hebt kunnen toevoegen. Het avontuur in Semuc Champey klinkt ook erg tof. Nog een fijne werkweek & veel plezier met je vriendinnen straks!

Pa
reactie op: foto

Wist toch niet dat ik zo'n knappe lieve dochter had.

Pa
reactie op: foto

Zijn dat die tentjes waar je het over had ? Kan me voorstellen (als fervent campeerder ), dat je dat als kind leuk vind. Hoeveel tentjes heb je gekocht ??

Kim

Vind het zo gaaf om te lezen hoe je dit ervaard en deeld met ons! En dat dit misschien nog niet de laatste keer zal zijn zo'n reis. Wat gaan de weken hard voorbij. Heel veel plezier volgende week met Heidi en Daniëlle! Geniet er ervan met elkaar!

Carolien en Irma

Samen een nachtje gesopt en dus even een berichtje van ons. Wat vliegt de tijd en wat leuk dat Danielle en Heidi bijna in het vliegtuig stappen om met jou de laatste 2 weken door te brengen. Geniet nog even van de rust want je weet hoe beide dames kunnen kletsen.
Dikke kus van de nachtvlinders.

Bep Blijleven

Hallo Esther, was van plan naar bed te gaan toen ik zag dat er weer bericht van je was. Wat heb je weer veel beleefd in werk en vrije tijd. Mooi dat de kinderen genieten van de snoezelruimte. En je gaat ook geen avontuur uit de weg! Heerlijk dat je nog jong en ondernemend bent maar de tijd gaat zeker snel. Maandag gaat de reis voor Heidi en Danielle al beginnen. Hoop dat jullie met elkaar ook een goede tijd hebben, maar dat zal vast wel! Wens je nog een hele goede laatste werkweek en zoals je liet merken zal je er vast nog wel eens op uit gaan! Lieve groeten, Bep

Corine
reactie op: foto

Oei lekker!! Neem je wat mee? ;)

Carolien

Lieve Esther.
Wat een enerverende week weer. Toch geniet ik er iedere week weer van. En wat gaat de tijd toch snel. Zo kijk je uit naar iets moois wat je wilt gaan doen en nu vliegende de weken om. Hier mis je niet veel. Stormen, Siberische kou die er aan komt. Geniet maar van het mooie weer. Nog even en dan komen je 2 collega's je door de laatste weken helpen.
Lieve groetjes vanuit het koude kikkerlandje.

Simone

Hoi Esther,
Heel heftig om het mee te maken als er een kindje overlijdt.
Je hebt die moeder goed op gevangen denk ik, dat is het enige wat je dan kan doen.
Goed van je dat je de wandeltocht gedaan heb.
Leuk weer wat van je gehoord te hebben, nog veel plezier verder, en je collega's komen bijna!!!!
Groetjes Simone

Ria van den Helder

Zo zeg heftig wat je mee maakt.
Erg triest voor die moeder.
Ondanks je werk maak je gelukkig ook leuke dingen mee.
Ik vond het weer interessant om te lezen.

Groetjes Ria

Lieke, Lia, Elle - team VW

Hallo Esther. Wat een veelbewogen week! Heel mooi om te lezen dat je zo'n impact kan maken - en wat een mooi project! De snoezelkamer klinkt fantastisch. Geniet er nog van!

Pa
reactie op: foto

Geweldig !!! Onze Esther te paard. Welk heel erg leuke trip. Tsjonge ben wel een beetje jaloers wat jij allemaal mee maakt. Maar vind het geweldig wat je voor die kindertjes doet Es.
Je laat ons leuk en mooi met je meeleven.

Martha

Hallo Esther, Leuk om je verhalen weer te lezen. Gisteren sprak ik Daniëlle en zij vertelde over jou. Toen bleek dat ik de nieuwsbrief de laatste twee keer niet ontvangen had. Daniëlle heeft de link vandaag zelf maar aan mij doorgestuurd. Uit je verhalen merk ik dat het in het begin best even moeilijk is, maar dat je door wat je met elkaar meemaakt en lief & leed met elkaar deelt het straks weer moeilijk is om weg te gaan. Fijn dat je tussendoor wat onvergetelijke uitstapjes kunt maken. Leuk dat we er ook meteen wat foto’s bij krijgen. Dan kunnen we er een betere voorstelling van maken. Geniet er nog even van. Je visite komt al over ruim twee weken. Met vriendelijke groeten, Martha

Daniëlle

Ha Esther, wat een verhalen weer. Je gaat het straks terug bij ons nog saai vinden. Maar wat zullen die verpleegkundigen blij zijn met jouw hulp als ze zoveel kinderen met z'n vieren moeten verzorgen. Zijn er nog meer vrijwilligers?
Wat zal je het benauwd gehad hebben op die berg... Gelukkig was er een paard (of ezel volgens sommigen;-))in de buurt. Had je wel eens eerder paard gereden? Leuke foto's en ik geniet van je schrijven. Kijk er steeds meer naar uit om jou en alles waar je over schrijft daar straks te zien!
Liefs en een dikke knuffel!

Lage Zijde

Hallo lieve Esther, Bedankt voor je leuke verhaal, We hebben er van genoten en vinden het stoer om jou op dat paard te zien. Het is hier heerlijk weer maar heel koud bij jou is het hopelijk ook mooi. Wat triest van dat kindje. Verder heel mooi wat we van je horen en zien. Er wordt hier gedacht dat het paard een ezel is omdat hij die grote oren heeft, ezelsoren. De groeten van ons allemaal en tot je volgende verhaal. We missen je!

Tonny

Lieve Esther,wat maak je veel mee! Het lijkt mij heel moeilijk om van zo dichtbij het verdriet van die moeder te zien.wat geweldig dat je dan in haar eigen taal haar bij kan staan. Je bent echt tot een Zegen! Dank je wel voor alles wat je met ons deelt en hierdoor reis ik toch een beetje met je mee.
Veel liefs en Sjalom.

Kim

Hey Esther,

Jeetje wat heftig zeg, ik zit helemaal in het verhaal als ik het zo leest. Maar wat doe je het goed, heb respect voor je hoe je het doet allemaal!
Heel veel plezier en geniet ervan!

Groetjes kim

Patricia

Wow dat lijkt me erg heftig allemaal. Gelukkig eindig je je verhaal met leuke dingen. Leuk om je bericht weer te lezen!

Bep Blijleven

Hallo Esther, wat een enerverende week heb jij achter de rug! Je maakt zo allerlei facetten van het leven mee. Verdrietig zo'n klein kansloos kindje, en als je dat als moeder mee moet maken. Moest bij dat haarknippen wel even denken aan mijn eigen zoon, de eerste keer naar de kapper was een drama! Fijn dat je er ook weer op uit geweest bent om een en ander te zien. Wat een indrukken allemaal. Heb veel respect voor je! Lieve groeten, Bep

Irma

Lieve Esther .Ik kan me voorstellen dat het niet altijd even makkelijk is . Heftig verhaal hoor . Maar ik denk dat jij het goed doet daar . En dat ze blij met je zijn . Dikke kus van mij

Marente

Ik heb weer met veel plezier je verhaal gelezen. Wat gaaf om te lezen wat je met de donaties gaat doen. Je doet het super goed daar ! Ik ben trots op je. Geniet nog maar lekker daar want de tijd gaat snel. Heel veel liefs en een dikke kus !

Irma

Wat een mooie belevenissen. En een super mooi idee van je, wat je gaat realiseren van de donaties. Nog veel plezier daar. Xx

Simone

Hoi Esther,
Ook deze keer met plezier je verhaal gelezen.
Wat een goed doel heb je bedacht.
Knuffel de kinderen nog maar veel,ze verdienen het, veel plezier nog.
Groetjes Simone

Ria van den Helder

Leuk om te horen dat je het zo naar je zin hebt.
Straks wil je niet meer terug ha,ha.
Dus geen heimwee!
Ik lees met plezier jouw verhaal.
Heel veel werkplezier!

Bep Blijleven

Hallo Esther, weer genoten van je verhaal. Het enthousiasme spat er vanaf en het liefste zou je nog een poos blijven denk ik! Zo te lezen benut je de dagen goed, zowel in werk als vrije tijd.
De kindertjes kunnen alleen maar goed gedijen bij je liefde en zorg dus ga maar lekker zo door!
Tot je volgende bericht. Lieve groeten, Bep

Dinie Blom

Hallo Esther, Leuk om je verhaal te lezen. Ik zie dat je een doel voor de donaties hebt gevonden. Mooi. Kan ik ook bijdragen? Laat me even weten hoe. Veel plezier.

Daniëlle

Fijn om weer bericht van je te krijgen! Leuk dat je de vragen hebt beantwoord. Mooi doel voor je giften, er komt nog wat aan. Waarschijnlijk gaan Heidi en ik dan shoppen voor babykleertjes??? Hebben we het gisteren nog over gehad. Toeval?
We nemen contact met je op. Geniet van je vrije weekend.
Lieve groetjes.

Lage Zijde

Esther, we zitten met smart uit te kijken naar je brief. Vorige week schreef je dat die man weer verder gereisd was maar we vragen ons nu toch af of je misschien meegegaan bent? We hebben nog wat vragen: Waarom zijn de bananen krom? we denken dat je dat nu onderhand wel uitgevogeld hebt. En wordt er daar ook carnaval gevierd?
Jij weet wel hoe het bij ons is maar wij niet hoe het met jou gaat. Dus......
TOT GAUW!
Groetjes van ons allemaal

Esther Stegink
reactie op: foto

Haha, een huisgenoot, die nu weer verder op reis is

Esther Stegink
reactie op: foto

Ik ben het echt;) maar ik heb een andere kleur genomen.

Lage Zijde

Niet iedereen had je bericht al gelezen....
'T is wat!!! was veel het commentaar en '' Mooi he!!''

Lage Zijde
reactie op: foto

MOOI!!!!

Lage Zijde
reactie op: foto

Heb je hem genomen?

Lage Zijde
reactie op: foto

Als dat Esther is is ze wel bruin geworden...

lage zijde
reactie op: foto

wie is die leuke mooi man op de achtergrond?

Irma

Wat een prachtig verhaal weer.Een hele ervaring voor je. Geef de kindjes maar veel warmte en liefde. Maar dat is wel aan jou toevertrouwd. Veel liefs van mij . Dikke kus ?

Jacqueline

He Essie......wat schrijf je weer een leuk verhaal.
Ik zie je daar helemaal lekker tutten met die kleine kindjes.
Het is weer eens iets anders als onze oudjes?...
Lukt het een beetje met je Spaans?
He Es....heb je al wat lkkre Guatamalaanse kookrecepten....leuk straks om op de woning te maken??
Veel plezier nog....geniet van alle lieve mensen om je heen...en geef al die lieve kindjes een extra knuffel van mij❤
Veel liefs van mij ?

Simone Adegeest

Hoi Esther
Heel leuk weer om je verhaal weer te lezen.
Je maakt wat mee al die nieuwe indrukken, en zeker ook moeilijke indrukken.
Geniet van je cappuccino, ik drink er een met jou mee.
Groeten en geniet ervan Simone

Lage Zijde

Lieve Esther,
Bedankt voor je gezellige brief. We zijn blij dat de kinderen aan je gaan wennen en jij de kinderen. Wij zitten nu aan de lunch. Ze hebben geen tijd om te filmen dus we houden het even bij een schriftelijke reactie. We vragen ons al af of je ons wilt zien om te zien of we gegroeid zijn. We willen graag weten of je al naar het strand bent geweest en al hebt gezwommen? Hoe zijn de temperaturen daar? Er wordt gevraagd of je Tosca Roest al kent, die schijnt baby's te halen in Guatemala. Sommige mensen vonden het maak niks dat je wegging maar vinden het nu toch wel erg leuk, vooral als je zulke leuke verhalen schrijft. We kijken dus uit naar het vervolg.
Heel hartelijke groeten van ons allemaal en tot horens!

Tonny

Hoi Esther,wat heb je ons veel te vertellen, en op zo'n fijne beeldende manier! Dank je wel dat we op deze manier een beetje bij je kunnen zijn.Je mag daar je gave uitdelen op de plek waar het zo nodig is.Geniet van alles wat er daarbij voor moois op je pad komt,zals de lekkere cappuccino!!
? enz. Liefs en tot de volgende keer.

Carolien

Wat een enerverende week heb je gehad. En wat een indrukken. Geniet van alles, en natuurlijk ook je cappuccino, dan geniet ik van je verhalen.
Lieve groetjes,

Alice v. K.

Ik heb weer genoten van je verhaal. Wat doe je daar prachtig werk. Fijn dat je zoveel kunt betekenen voor deze kinderen die het zo nodig hebben !
Succes met alles !
Groetjes

Ingrid

Leuk weer wat van je te horen,
zo blijven we toch een beetje op de hoogte.
Wat fijn (en toch ook wel verdrietig dat het nodig is) dat jij je daar zo nuttig kunt maken!
Alle goeds toegewenst en ik hoop snel weer van je te horen!\

Melanie

Wat een mooi verhaal, wat een fantastische ervaring lijkt me dat wat jij nu mee mag maken. Geniet van alle mooie kleine en grote momenten. Kijk uit naar je volgende verhaal.

Daniëlle

ps: Wat is/zijn quesadillas? En hoe zit het eigenlijk met de cacao? Is de chocola daar net zo lekker als de cappuccino???

Bep Blijleven

Hallo Esther, dacht net eens kijken of er een berichtje is, en zowaar. Het was wel even een rommelig begin voor je, maar toch alles goed gekomen! Je schrijft heel leuk en beeldend en zie je in gedachten daar bezig. Wat een ervaring doe je op. Fijn dat je ook gelegenheid hebt om de omgeving te bekijken.
Wens je een goede nieuwe week met weer nieuwe ervaringen en kijk uit naar het vervolg. Pas ook goed op je zelf. Lieve groeten, Bep

Louise

Hallo Esther,
Wat bijzonder om te lezen en wat een indrukken zullen er op je af komen. Zowel in het ziekenhuis als daarbuiten. Een hele andere wereld en wij beleven het met je mee. Geniet van alles en tot horens.
Lieve groet!

Daniëlle

Ha Esther, net weer met plezier, interesse en ontroering je verhaal gelezen. Wat fijn dat je je daar zo nuttig kunt maken en nu ik dit zo opschrijf realiseer ik me hoe verdrietig het aan de andere kant is dát het zo nodig is. Laat je licht maar schijnen door de was te vouwen en de kinderen liefde te geven!
Geniet daar vooral ook van en geniet van alles dat het land je te bieden heeft. Test de cappuccino maar vast voor ons. Lieve groeten!

Ria van den Helder

Wouw! Esther wat een ervaring doe je op.
Leuk dat je buiten je vrijwilligers werk om ook nog tijd hebt om wat van de omgeving te zien.
Veel plezier de komende week.

Patricia

Als ik je verhaal lees neem je me mee in je avontuur. Ik krijg er beelden bij...het lijkt me zo bijzonder! Je bent een bevoorrecht mens Esther. Geniet van alles om je heen meid. Ik verheug me weer op je volgende verhaal.
Succes ?

Lage Zijde
reactie op: foto

Dag lieve Esther, bedankt voor je ontzettend gezellige brief. We hopen dat je het erg naar je zin hebt en we missen je erg. Maar daar ben je nog harder nodig. Evengoed verwachten we je wel terug op tijd, ze mogen je er niet houden! Bedankt voor de mooie foto's en leuk dat je zo'n mooi kleurtje hebt gekregen zo te zien. Wel goed blijven smeren met een hoge factor. Er komen twee gezellige dames je halen (niet iedereen is het eens met dat gezellig ;-).) Heb je daar een Hollandse krant? We wensen je toe dat het hartstikke goed gaat (of ik dat even in het Spaans op wil schrijven! Vertaal zelf maar) We waarderen onze koffie extra na jouw foto's en namen een extra kopje op jou.
Hartelijke groeten van ons allemaal.

Nelleke

Heyy die Essieeee!
Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt! Zo te horen kan je veel betekenen in het ziekenhuis volgende week. Veel succes hoor!
XX Nelleke, Henco en Sam

Sharon

Fijn om weer wat van je te horen! En wat een prachtige foto's, ik kijk uit naar je volgende verhaal.

Irma Zwaneveld

Wat leuk om op deze manier er een beetje bij betrokken te zijn. Ik kijk weer uit naar je volgende verhaal . Veel plezier maandag op je eerste dag daar . Xxx

Simone
reactie op: foto

Hoi Esther,
Leuk om weer van je te horen, ik zit er gewoon op te wachten.
Ik kan me voorstellen dat er veel op je afkomt, maar zeker ook leerzaam.
Veel succes de komende week en ik blijf het stoer vinden!
Groetjes Simone

Corrie Knijff

Hoi Esther,

Wat leuk om je verhalen te lezen.
De lessen Spaans zitten er nu op dus nu gaat het echt beginnen.
Heel veel succes komende weken.
Ben benieuwd naar je belevenissen van de komende week.

Groetjes Corrie

Ria van den Helder

Leuk weer even wat van je te horen.
Knap dat je zo snel in een korte tijd Spaans kan leren.
Ik ben al benieuwd naar je volgende verslag .
Heel veel werkplezier !

Groetjes Ria

Esther Poelmans

Hoi Esther,
Wat een berg indrukken mag je verwerken! De Spaanse taal, een andere cultuur, nieuwe mensen, een andere werkomgeving! Wat mooi dat je dit doet en ik kan lezen dat je er intens van geniet.
Ik wens je een geweldige tijd en de kindjes zullen zo blij met jou en jouw aandacht en liefde zijn.
Met veel plezier blijf ik je berichten volgen!
Hartelijke groet, Esther

Carolien

Wat leuk om te lezen dat de Spaanse lessen z'n vruchten afwerpt. En wat een indrukken krijg je op de kinderafdeling. De kinderen zullen straks al je liefde en aandacht gaan missen. Geniet ervan en sla alle indrukken goed op. Ik geniet ondertussen van je verhalen en je foto's. Lieve groetjes, Carolien.

Dinie Blom
reactie op: foto

Leuk je blog te lezen. Heel veel plezier daar. Geniet er van. Heel mooi dat je je daar ook nog nuttig mag maken. ??

Bep Blijleven

Hallo Esther, heb er naar uitgekeken weer wat van je te horen en genoten van je schrijven en de foto's!
Wat bijzonder dat je in zo'n korte tijd al gesprekken kunt volgen in het Spaans! Heerlijk om te merken hoe enthousiast je bent om de kinderen liefde en aandacht te geven, dat heeft ieder kind zo nodig.
Wens je een goede nieuwe week in werk en vrije tijd en hoor graag weer van je.
Lieve groeten, Bep

Lykel

Esther wat leuk weer. Bijzonder om het mee te maken. Fijn dat we kunnen meelezen en een beetje geniet ik met je mee. Wat bijzonder dat je dit doet. Ik ben trots op je! Ik kijk weer uit naar je volgende verhaal!! Xxxxx

Corine
reactie op: foto

Mooie foto zeg!

Daniëlle

Wat fijn om van je te horen en wat schrijf je leuk! Ik geniet van je verhalen. Zelf zat ik net Spaanse woordjes en eenvoudige zinnetjes te leren en heb groot respect voor jou dat je dat twee weken zo intensief hebt gedaan.
Geniet van alles en van het zonnetje. Hoe het weer hier is wil je niet weten.
Heel veel succes volgende week!!!

Nicolien Oppelaar

Wat leuk om op deze manier je ervaringen te kunnen lezen.
Wat eeb bijzondere reis zal het zijn

Lisette van Leeuwen

Hai Esther,
Wat leuk zeg om je verhaal te lezen en wat een indrukken, de mensen,omgeving, het ziekenhuis.
En pfffff dat spaans...petje af.
Heel veel succes en plezier.
Groetjes Lisette

Jacqueline Plasmeijer

He Es...
Fijn dat je goed bent aangekomen.
En wat een indrukken zeg...
Tof om je zo te kunnen volgen....heel veel plezier...
Gr Jacqueline

Kevin, Lieke, Lia, Elle - team VW

Hoi Esther,
Wat fijn om te horen dat je het naar je zin hebt bij het gastgezin en dat het al aardig goed gaat met je Spaans :) Veel succes nog met de cursus en straks met je werk in het ziekenhuis!
Groetjes

Tonny

Dag kanjer! want dat ben je voor mij hoor. Wat een indrukken al in de eerste week. Ik heb je verhaal gisteren onderweg in de trein naar Amsterdam zitten lezen. En wat kun je boeiend schrijven, ik zie het in gedachten voor mij.Ik wens je voor de aankomende week veel succes met het spaans leren en zie uit naar je volgende bericht.
Lieve groet,
Tonny

Simone

Hoi Esther,
Wat leuk om te lezen wat je allemaal mee maakt!
Het ziekenhuis zal wel veel indruk op je gemaakt hebben, logisch.
Heel veel succes, ook met Spaans leren.
Groetjes Simone

Martha Voet

Dankjewel Esther voor je nieuwe update. Je vorige verhaal over je gemengde gevoelens bij je vertrek en het onbekende bij aankomst in een vreemd land, waarvan je de taal nog niet spreekt herken ik heel goed. Gelukkig kan je je tegenwoordig reacties krijgen via internet en mailen met familie en bekenden. Dat scheelt toch weer. Desalniettemin zal er af en toe een moeilijk moment tussen zitten wat je graag met anderen had willen delen. Communicatie is erg belangrijk voor de relatie dus het is erg fijn dat je de taal aan het leren bent. Dat verrijkt de onderlinge band alleen maar. Leuk om er een paar foto’s bij te zien. Goede week en tot het volgende bericht. Hartelijke groeten, Martha Voet.

Joost
reactie op: foto

Is dit toevallig je Spaanse lerares?

Joost
reactie op: foto

Is dit iets van het Ronald McDonald huis ofzo? Die pop op de bank...

Joost

Hee levensgenieter!

Je Spaans gaat wel vooruit zeg! En mooi om mee te maken dat (ook) kinderen met een één of andere beperking toch contact met je maken zeg! En dan toch maar zeggen dat dat geen mensen zijn.
succes met je weekje Spaans nog en geniet er weer van :-)

Sharon

Leuk om weer wat van je te horen! En succes de komende week met Spaans leren, maar dat gaat vast goed komen!
buen fin de semana! (Fijn weekend) Hopelijk klopt het.

Bep Blijleven

Hallo Esther, met veel belangstelling je bericht gelezen. Wat een nieuwe indrukken allemaal! Wens je veel succes met het leren. Hoop als het zover is dat je veel kan betekenen in het ziekenhuis aan liefde en aandacht. Ik kijk weer uit naar je volgende bericht. Hartelijke groeten, Bep

Ria van den Helder

Wat leuk om van je te horen.
En dan in een zo'n korte tijd zoveel spaans te moeten leren.
Geen vakantie ha,ha!
Maar leuk die kleine baby's.
Weer heel wat anders dan wat je bij ons gewend bent.
Ik ben benieuwd naar je volgende verslag.
Heel veel plezier.

Groetjes Ria

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active