estherstegink.reismee.nl

8 kinderwagens ;)

Heidi en Danielle zijn aangekomen! Hoe leuk is dat, andere kant is het einde van mijn reis weer een stukje concreter geworden, daar was ik eigenlijk nog niet aan toe. Maar aan alles komt een eind, ook al wil ik mn kindertjes hier nog niet verlaten, denk ik dat ´mijn´kinderen in Nederland het niet zo leuk zouden vinden als ik er nog een tijdje aan vast plak, en ook familie zal het me niet in dank af nemen, dus ja alles bij elkaar genomen: Ik denk dat ik toch ook maar op het vliegtuig stap naar Nederland. Ik heb ongeveer 11 uur om uit te huilen op een schouder links en rechts van mij, komt wel goed....
 Gisteren zijn Danielle en Heidi op de afdeling geweest, ze vonden het erg indrukwekkend en begrijpen wel dat ik nog niet weg wil. Verder mogen ze het allemaal zelf vertellen. Alle spullen die ze hadden mee genomen werden hartelijk ontvangen en iemand had vestjes en knuffeltjes gebreid, die werden gelijk aangepast. Hartelijk bedankt!
Vandaaghad het team een werkbespreking dus iedereen was op de afdeling, toen ze klaar waren wilde ze me spreken, ja kan..  goed de leidinggevende begon, hartelijk bedankt voor al je werk, en zo verder, we gaan je missen. toen de volgende, tegen de tijjd dat de derde haar speech hield, was ik in tranen. en dan verwachten ze ook nog dat ik ga speechen, en ja niet in het engels natuurlijk... Maar het is gelukt. Toen kreeg ik een tas, super leuk!
 Daarna ging ik met een collega wandelwagens kopen in een dorpje vlakbij omdat ik hier in Antigua niets kon vinden. Wij met de bus daarheen, gisterenavond dacht ik nog, hoe ga ik met een aantal wandelwagens weer bij het ziekenhuis komen, maar daar hoefde ik me helemaal niet druk over te maken omdat het allemaal al geregeld was. de vader van de eigenaresse moest hier naar werk dus kon mij en de spullen voor de deur afzetten. Iets anders bijzonders, zonder echt op de prijzen te letten of op te tellen, had ik precies uitgegeven wat ik nog overhad van al jullie donaties. Nu kun je zeggen dat het toevallig is, maar dat geloof ik niet, volgens mij was het allemaal gepland en uitgedacht door de Hemelse Vader, die precies weet wat we nodig hebben. 

Voor een volgende blog heb ik denk ik geen tijd, maar misschien verras ik jullie wel. 

In ieder geval tot in Nederland. Dikke kus en bedankt voor alle reacties op al mijn afgelopen blog, ik heb er van genoten. volgens mij heb ik niet overal op gereageerd maar ik heb ze zeker allemaal gelezen. Meer foto´s zal ik laten zien als ik jullie weer zie.

Reacties

Reacties

lykel

wat een leuk verhaal weer, fijn dat Heidi en Danielle veilig zijn aan gekomen. jammer dat je tijd er op bijna op zit, maar ik ben stiekem blij dat je weer ons kantje op komt, geniet nog eventjes daar en alvast een veilige reis naar huis , voor jullie alle drie, <3

Bep Blijleven

Hallo Esther, met ontroering je verhaal gelezen. Een bijzondere ervaring die je straks mee naar huis neemt en ik kan goed begrijpen dat het loslaten moeilijk is. hoop nog eens meer te horen van je
Hallo Esther, Met ontroering je verhaal gelezen. Wat is loslaten dan weer moeilijk, maar je hebt ze jouw liefde laten voelen. Heb erg genoten van je brieven, je kan heel beeldend schrijven! Ik hoop dat jullie met elkaar ook een hele goede tijd zullen hebben en op de bestemde tijd weer veilig thuiskomen. Lieve groeten voor jullie alle drie en geef Danielle een dikke knuffel van mij, Bep
.

Patricia

Mooi verhaal weer Esther! Ik kan me voorstellen dat je nog wil blijven hoor! Fijn dat Heidi en Daniëlle veilig zijn aangekomen. Wens ze een fijne tijd van me. Je hebt prachtig werk verricht meid. Geniet nog even en alvast een goede reis naar Nederland ?

Tonny

Hoi Esther,
Ik heb weer met veel ontroering je bericht gelezen.Wat maak je veel mee daar,en wat een Zegen mag je zijn voor die kinderen en de andere mensen daar. Ik zie het vor me hoe je alles beschrijft,en ook het weerzien van Danielle en Heidi.
Voor jullie alle 3 een dikke knuffel en met elkaar nog veel plezier en alles wat jullie nog gaan doen en beleven.
Veel liefs van mij,ook aan Danielle en Heidi. P.s. wil je tegen Heidi zeggen dat ik haar HEEL ERG MIS??

Tonny

Dat ik Heidi mis snapt ze zelf wel,hi,hi,hi.

Lieke, Lia, Elle - team VW

Wat een mooi en ontroerend afscheid van het project! Vast even slikken, maar je hebt ze héél veel moois gebracht. Geniet nog van je laatste dagen & het reizen met je vriendinnen en alvast een fijne reis terug naar NL.

Carolien

Het einde van je vrijwilligerswerk komt nu echt in zicht. Gelukkig zijn Danielle en Heidi er om je door deze 2 weken heen te slepen. Geniet met z'n drieën van deze weken en ik kan niet wachten totdat ik jullie verhalen hoor.

Een dikke kus voor jullie drieën.

Irma

Wat een ervaring doe je daar toch op.Fijn dat je dat nu kan delen met 2 andere lieve meiden .Geniet nog van de tijd die je daar nog bent .Ik hoor graag de verhalen en zie graag de foto's als je weer terug bent . Dikke kus ook voor Danielle en Heidi ?

Alice v. K.

Wat een prachtig verhaal weer !
Geniet van de dagen dat jullie daar zijn !
Ik wens jullie alvast een goede terugreis.
Ben benieuwd naar jullie verhalen!
Dikke kus, Alice.

Simone

Hoi Esther, Danielle en Heidi,

Zeker weer een mooi verhaal om te lezen en mooie foto's.
Hele mooie dagen nog met elkaar en ik zie jullie weer graag in Nederland!
goede terug reis gewenst.
Groetjes Simone

Tonny

Hoi Esther,Danielle,en Heidi.
Weer leuke en mooie foto's gezien.
Geniet van elkaar en elke dag met alles wat jullie daar zien en beleven. De laatste week alweer,waar blijft de tijd en dat zal zeker ook voor jullie zo zijn.
Dikke knuffel voor jullie alle 3.
Alvast een hele goede reis naar Nederland.
Lieve groet,
Tonny.

Jacqueline

Hey Esther, ik heb even bij zitten lezen....wat een belevenissen zeg.
Mooi om alles te lezen en dat je dit allemaal deelt met ons.
Het afscheid nemen van alle lieve mensen zal niet meevallen....gelukkig heb je Heidi en Danielle die je beide een schouder kunnen geven ?
Geniet van de laatste dagen ...doe Heidi en Daniëlle de groeten van mij.
Een hele goede terug reis naar Huis toe.
Tot snel weer op het werk, groetjes .
Jacqueline

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active